Ons doel is om mensen het maximale uit het buitenleven te laten halen. Maximaal genieten van het buitenleven kan dankzij een lamellen overkapping van aluminium. Lamellen overkappingen bieden ontzettend veel voordelen en zijn door het aluminium materiaal kwalitatief gezien zeer sterk. Maar, naast kwaliteit, heeft een aluminium lamellen overkapping nog veel meer te bieden!

Maximaal buitenleven dankzij aluminium lamellen overkapping

Een aluminium lamellen overkapping, ook wel bekend als een aluminium lamellendak, is een overkapping gemaakt van aluminium, waar bovenop het dak lamellen te vinden zijn. Deze lamellen kunt u sluiten en openen, net als bij bijvoorbeeld lamellen voor het raam. De lamellen zijn op verschillende manieren te kantelen en daardoor kunt u precies de setting creëren die u graag wilt. We weten allemaal dat zomers in Nederland van het ene op het andere moment kunnen omslaan. Een zonnige dag kan zomaar veranderen in een regenachtige dag en andersom. Wanneer u op zulke dagen van uw overkapping wilt genieten, dan biedt een aluminium lamellen overkapping dé oplossing! Bij regen kunt u de overkapping namelijk sluiten, waardoor deze geheel waterdicht wordt. De regen wordt dankzij het goede afvoersysteem afgevoerd en u kunt tijdens een regenbui alsnog genieten van de buitenlucht. Voor zon geldt in feite hetzelfde. Wanneer u wat zonnestralen wilt meepakken, kunt u de lamellen aluminium overkapping zodanig afstellen zoals u dat zelf fijn vindt, maar ook wanneer u de overkapping wilt afsluiten van de zon en geheel in de schaduw wilt zitten is dit geen probleem. Wist u ook dat een lamellen overkapping ook perfect is als hottub overkapping of jacuzzi overkapping. Dankzij een lamellen overkapping aluminium kunt u dus optimaal genieten van het buitenleven!

Waarom een lamellen aluminium overkapping kiezen?

Aluminium overkappingen zijn verkrijgbaar in diverse materialen, van staal tot aluminium en zelfs hout. Omdat wij geloven in de kracht van aluminium en staal, zijn onze lameloverkappingen gemaakt van staal of aluminium. Dit zijn namelijk zeer sterke materialen, die veel voordelen bieden. Een lamellen overkapping aluminium is namelijk:

  • Zeer sterk. Aluminium is een sterk materiaal en omdat veiligheid en kwaliteit bij Lamella voorop staan, zijn onze producten zeer uitvoerig getest. Wij staan achter al onze producten en garanderen u dat onze aluminium lamellen overkappingen heel sterk zijn. Deze zijn namelijk getest onder weersomstandigheden met windkracht 11 en ook tegen een flinke sneeuwbui zijn de aluminium lamellen overkappingen zeer goed bestand. Deze overkappingen zijn dus sterk, veilig en kwalitatief gezien zeer goed.
  • Onderhoudsvrij. Bij bepaalde materialen is absoluut een zekere mate van onderhoud vereist, vooral wanneer u bijvoorbeeld kiest voor een houten lamellen overkapping. Bij een lamellen overkapping van aluminium is dit echter niet het geval. Aluminium dient enkel af en toe te worden schoongemaakt, maar onderhoud is bij een lamellen overkapping van aluminium niet vereist. U kunt dus jarenlang genieten van deze overkapping zonder dat u omkijken heeft naar het onderhoud ervan!
  • Modern en krasvrij. Een aluminium overkapping met lamellen dak is zeer modern vanwege het strakke en exclusieve design. Het aluminium van de overkapping is gepoedercoat en dat betekent dat het materiaal geheel krasvrij is. Een aluminium lamellen overkapping zal dus zeer modern en stijlvol staan in uw tuin en u hoeft zich geen zorgen te maken over krassen!

Lamellen overkapping aluminium van Lamella

Bij de ontwikkeling van onze aluminium lamellen overkappingen, staan kwaliteit, veiligheid, design en gemak voorop. Bent u benieuwd naar het exacte verschil tussen de mirador en de lamella? Neem dan contact op. Dankzij het gebruik van hoogwaardig aluminium kunnen wij u uitstekende kwaliteit en veiligheid bieden en dankzij de moderne uitstraling van de overkapping zal deze een stijlvolle toevoeging zijn aan uw tuin. Wat betreft de plaatsing van de aluminium lamellen overkapping, hebben wij veel aandacht besteed aan de installatie van de overkapping. Ons systeem is ontwikkeld op een manier waarop u de lamellen overkapping eenvoudig kunt plaatsen en u ontvangt bij uw bestelling een zeer uitgebreide instructie en video waarna u de lamellen overkapping aluminium eenvoudig zelf in de tuin plaatst.