Wij voorzien mensen graag van een hoogwaardige overkapping. De mirador overkapping is ook een overkapping met lamellen van hoge kwaliteit. Hierdoor kunt u ook maximaal genieten van het buitenleven dankzij een lamellen overkapping van mirador. De lamellen overkappingen van lamella onderscheiden ten op zichte van de mirador overkapping. Lamella heeft een hoogwaardig en eigen design gebracht aan de lamellen overkapping.

Bent u benieuwd naar het verschil? Bekijk dan onze producten, en neem contact met ons op!

 

 

Geniet dit jaar nog van een mirador overkapping

Een mirador overkapping, ook wel bekend als een aluminium lamellendak, is een overkapping gemaakt van aluminium voorzien van een kantelbaar dak. Deze lamellen kunt u openen wanneer het u te heet wordt onder de overkapping, en sluiten wanneer het regent buiten. De lamellen zijn op iedere gewenste positie te stoppen. Het voordeel hiervan is dat u altijd met de zon kunt mee draaien. Hierdoor kunt ook langer buiten zitten en genieten van de zon. In de overkapping zit een geïntegreerde water afvoer. Het water lekt dus vanuit de lamellen in de geïntegreerde water goot, door naar het poten stel.  Door al deze voordelen is de overkapping perfect voor een   hottub overkapping of jacuzzi overkapping. Dankzij een mirador overkapping kunt u dus langer genieten van de zomers.

Waarom een mirador kiezen?

Mirador overkappingen zijn verkrijgbaar in verschillende maat voeringen, deze varieren van 3x3M tot 3x6M. Lamella biedt ook andere maatvoeringen wat net weer een stap groter zijn zoals 3,6×7,2M . Dit zijn tevens de grootste maatvoeringen die te vinden zijn in de standaard afmetingen lamellen overkappingen van lamella. Lamella biedt ook meerdere voordelen en uitstekende service:

  • Zeer sterk. Lamella ontwikkeld door op het gebied van de nieuwste innovaties op uw lamellen overkapping. Dit kan bijvoorbeeld led verlichting zijn. Nieuwe zijpanelen voor uw overkapping. neem contact met ons op omtrent de nieuwste ontwikkelingen.
  • Service. Ons doel is om u zo snel mogelijk te voorzien van een overkapping. Daarom zetten wij altijd alles op alles om de overkapping zo snel mogelijk geleverd te krijgen.
  • Mogelijkheid tot betalen bij levering. Wij van lamella denken graag met u mee. Daarom bieden wij de mogelijkheid om pas alles te betalen wanneer de overkapping bij u wordt geleverd. U kunt de overkapping ook direct bestellen via de webshop. De levertijd varieert per overkapping.

 

Afmetingen:

  • Mirador 3×3
  • Mirador 3×4
  • Mirador 3×6