Een lamellen overkapping voor de jacuzzi biedt verschillende voordelen waardoor u onder allerlei weersomstandigheden van de jacuzzi gebruik kunt maken. Omdat het water van de jacuzzi lekker warm wordt, kunt u uiteraard tijdens allerlei verschillende temperaturen tot ontspanning komen in de jacuzzi. Maar, wat nou als het regent of wanneer de zon te fel schijnt? Dan biedt een lamellen overkapping dé oplossing!

Voordelen van een overkapping voor een jacuzzi

Lijkt het u ook heerlijk om droog te kunnen genieten van uw jacuzzi onder een lamellen overkapping van Lamella? De lamellen overkapping van Lamella biedt meerdere voordelen; Door dat het dak van de overkapping kantelbaar is, kunt u tijdens de warmere dagen genieten van of de schaduw of van de zon. Tevens is het dak van de overkapping compleet water dicht. Dit biedt meteen het voordeel dat u altijd droog kunt genieten van uw jacuzzi. Ook is de overkapping optioneel met screens of louvre zijpanelen. Hierdoor kunt u genieten van meer privacy onder uw jacuzzi overkapping.

✅ Droog genieten onder uw jacuzzi overkapping

✅ Genieten van zon of schaduw door de kantelbare lamellen

✅ Luxe design overkapping wat mooi staat in combinatie met een jacuzzi

✅ Meer privacy onder een jacuzzi overkapping

 

Bekijk hier ons assortiment jacuzzi overkappingen: Lamellen overkapping

 

Jacuzzi-overkapping

Overkapping jacuzzi

 

 

Waarom een jacuzzi onder de lamellen overkapping plaatsen?

Een jacuzzi heeft als grote voordeel dat deze gebruikt kan worden bij vrijwel iedere temperatuur. Of het nou buiten koud is, of juist heerlijk warm; de jacuzzi biedt een fijne plek voor ontspanning bij alle temperaturen. Om alsnog gebruik te kunnen maken van de jacuzzi terwijl het regent of terwijl de zon fel schijnt, is het een top idee om de jacuzzi onder een lamellen overkapping te plaatsen. Een lamellen overkapping, ook wel bekend als lamellendak, is namelijk een overkapping met een dak dat bestaat uit lamellen. U kunt deze lamellen instellen en richten zoals u zelf wilt, dus dat betekent dat u er bij regenval voor kunt kiezen om de lamellen te sluiten. Op deze manier creëert u een waterdichte overkapping, zodat u zelfs in de regen nog lekker kunt genieten van de jacuzzi. Mocht je een eigen hottub hebben dan dient de overkapping eveneens als hottub overkapping! Bij fel zonlicht kunt u ervoor kiezen om nog wat straaltjes zonlicht naar binnen te laten schijnen, door de lamellen overkapping voor de jacuzzi af te stellen op een manier die u zelf fijn vindt. Dankzij een lamellen jacuzzi overkapping haalt u dus het maximale uit uw jacuzzi en geniet u optimaal van het buitenleven!

Kwalitatieve, veilige en makkelijk te plaatsen lamellen jacuzzi overkapping

Kwaliteit, veiligheid en gebruiksgemak staan bij Lamella voorop. Dit houdt in dat de lamellen jacuzzi overkappingen voldoen aan de volgende eisen:

  • Kwaliteit. De kwaliteit van onze producten staat voorop. Voor onze lamellen jacuzzi overkappingen is daarom gebruik gemaakt van kwalitatief goede materialen zoals gepoedercoat staal of aluminium. Deze materialen zijn zeer sterk, blijven jarenlang mooi en behoeven weinig onderhoud. Een lamellen overkapping voor de jacuzzi van staal of aluminium lamellen overkapping is daarom zowel onderhoudsvrij als krasvrij, waardoor u jarenlang kunt genieten van de overkapping zonder zorgen over het uiterlijk of onderhoud!
  • Veiligheid. Omdat wij 100% achter onze eigen producten staan, zijn al onze producten onder allerlei omstandigheden uitvoerig getest. Daarom kunnen wij u vertellen dat de lamellen jacuzzi overkappingen ook bestand zijn onder extreme weersomstandigheden zoals een hoge windkracht of veel sneeuwval. Veiligheid is natuurlijk wel zo belangrijk en wij kunnen u dit met de lamellen jacuzzi overkapping garanderen!
  • Gebruiksgemak. Onze lamellen jacuzzi overkappingen zijn eenvoudig zelf te monteren en te installeren. Tijdens de ontwikkeling van de lamellen overkapping lag onze focus onder andere op een eenvoudige montage. U ontvangt een gebruiksaanwijzing met een QR code die u kunt scannen waarna u een duidelijke instructievideo en uitgebreide beschrijving kunt downloaden. Hier wordt in een aantal stappen duidelijk weergegeven en uitgelegd hoe u de overkapping kunt installeren en monteren. Uiteraard zijn wij ook altijd bereikbaar voor vragen over het plaatsen van de lamellen jacuzzi overkapping of andere vragen. U kunt te allen tijde contact met ons team opnemen via de chatfunctie op onze website of door te bellen naar 0548-212113.

Lamellen overkapping voor jacuzzi verschillende afmetingen

Bent u er klaar voor om het optimale uit uw jacuzzi te halen? Dan is het online bestellen van de lamellen jacuzzi overkapping de volgende stap. Op onze website heeft u de keuze uit verschillende afmetingen lamellen overkappingen. Kies voor de overkapping die aansluit bij uw metingen en bestel deze eenvoudig online!

 

Lamellen overkapping boven de jacuzzi

Een lamellen overkapping is perfect om boven uw spa, hottub of jacuzzi te plaatsen. Zodra het regent kunt u altijd droog genieten. Dit komt door de geïntegreerde water afvoer in de overkapping. Ook biedt de lamellen terras overkapping optimaal genot voor schaduw. U kunt de lamellen makkelijk kantelen door middel van de slinger, en op iedere gewenste positie stoppen voor optimaal genot. Wij hebben de terras overkappingen in verschillende afmetingen. Zo kunt u altijd het juiste formaat vinden boven uw zwemspa, jacuzzi of hottub. Ook zijn de overkappingen in 2 kleuren leverbaar. De kleuren zijn iets afwijkend van de ral kleuren. De ral kleuren wat het dichtste in de buurt komen zijn:  zwart/antraciet ca. 7015 FS/Matt of Wit ca. 9016 FS/ Matt

Terras overkapping ook beschermd tegen wind?

De lamellen terras overkapping is ook compleet dicht te zetten met screens. Dit zorgt ervoor dat u kunt genieten van een stuk privacy. Ook bieden de screen’s een compleet wind vrije zone. De screen’s zijn getest tot windkracht 11. Ook kunnen de screen’s op iedere gewenste hoogte stil worden gezet, dit zorgt ervoor dat u op de zon kunt inspelen en altijd kunt genieten van de zon of juist van de schaduw. De screen’s zijn spat water dicht. Mocht het echt hard gaan regenen zal het screen wel water doorlaten.

Kan de lamellen overkapping tegen chloor?

De lamellen overkapping is goed opgewassen tegen chemicaliën en warm water. De terras overkapping is gemaakt van hoogwaardig aluminium en voorzien van een kwaliteit poedercoat laag. Wij bieden ook 5 jaar garantie op alle aluminium onderdelen.

Onderstaand een aantal foto’s van onze klanten:

Overkapping met shutters antraciet met jacuzzi

 

Lamellen terras overkapping met shutters

 

 

Jacuzzi onder een terras overkapping