Pergola

Wilt u ’s middags koffie drinken in de schaduw? Of in de avond gezellig zitten met familie en vrienden? Dan is een Pergola de perfecte oplossing. Een pergola kan van hout of van aluminium worden gemaakt. Het voordeel bij aluminium is dat dit compleet onderhoudsvrij is. Hierdoor kunt u langer zonder zorgen genieten van uw pergola.

 

De perfecte Pergola

Bent u opzoek naar een pergola? Dan komen de volgende vragen vast naar boven: Welk materiaal soort, afmeting en welke kleur? Wij van lamella helpen u graag om de geschikte pergola kopen. Een ideale pergola kan u de rust in uw tuin brengen. Een pergola is uiteindelijk een van de meest gebruikte voorwerpen van uw tuin. U zult hier veel samen doorbrengen met familie en vrienden en maximaal kunnen geniet van de zomerse avonden.

Welke pergola is geschikt voor u?

Lamella biedt veel verschillende soorten pergola’s. Maar welke is nu geschikt voor u? Dit hangt erg af van de locatie in uw tuin. Ligt uw tuin bijvoorbeeld op het oosten of het westen dan is het beter om te kiezen voor een multifunctionele pergola. Dit kan een zonwering overkapping zijn of een lamellen overkapping Hierdoor kunt u genieten van schaduw of juist van de opkomende zon.

Uiteindelijk is het ook belangrijk  waar u de pergola daad werkelijk voor wilt gaan gebruiken. Indien u veel visite krijgt of veel tuinfeestjes geeft en u zit graag buiten dan is het verstandig om uw pergola compleet dicht te kunnen maken. Hierdoor kunt u onder veel verschillende weersomstandigheden altijd buiten zitten.

 

Voordelige pergola

Een pergola kost over het algemeen iets minder dan een overkapping. Wij hebben ook een ruim assortiment met voordelige pergola’s tot vrij prijzige pergola’s. (afhankelijk van de afwerking) Dit hebben wij voor elk soort overkapping, voor zowel een lamellen overkapping als een aluminium overkapping als een houten overkapping. Zo kunnen wij samen voor ieder budget een geschikte overkapping vinden.

pergola kopen

Liever vandaag dan morgen nog een pergola?

Wilt u zo snel mogelijk aan de slag met uw pergola. Dat is mogelijk! Wij bieden standaard bouwpakketten aan met een duidelijke doe het zelf handleiding. Hiermee kunt u zelf direct aan de slag om uw pergola op te zetten. Wij hebben een groot aanbod doe het zelf pergola’s op voorraad. Wanneer u een van deze pergola besteld kunnen wij deze meestal binnen 5 á 6 werkdagen leveren.

 

 

Waarom een overkapping kopen bij lamella

Wij van lamella staan 6 dagen in de week klaar om u te helpen met het uit kiezen van uw pergola. Omdat wij veel zelfbouw pakketten verkopen snappen wij dat er soms vragen kunnen opduiken tijdens de installatie. Wij hebben een speciaal team 6 dagen in de week klaar staan om u zo goed mogelijk te kunnen helpen tijdens de installatie.

Wij helpen u graag door middel van telefonisch contact, whatsapp of per mail.

Lamella biedt als bedrijf grote voordelen:

✅ 100 % klant gericht
✅ 6 dagen in de week bereikbaar
✅ Processen van a-z in eigen hand
✅ Meerdere betalingsmogelijk heden