Welkom bij Lamella

De specialist in exclusieve lamellen overkappingen.
Lamella heeft als doel het maximale uit het buitenleven te halen. Wij geloven in hoge kwaliteit producten. Lamella biedt alle producten online aan door heel Nederland, België en Duitsland. Daarnaast is de showroom gevestigd in Rijssen. Hier staan alle online aangeboden producten opgesteld in de showroom. Als specialist willen we iedereen overtuigen en doen we altijd ons uiterst best om onze klanten het beste te bieden. Hier werken wij met het hele team met veel plezier aan.

 

Lamella is een flexibel bedrijf met een ruime keuze.

Wat maakt ons zo Flexibel? Wij als bedrijf kunnen altijd snel schakelen. Dit komt omdat alles in 1 pand is gevestigd en beschikken over een groot magazijn met alle pergola’s op voorraad. Wij beschikken over een eigen ontwikkeling ’s team. Wij kennen ons product dus door en door, en weten waarover we praten.

 

Waarom Lamella? 

Snelle levering

Ons gehele assortiment kunnen wij binnen 1 week thuis bezorgen en kost niets meer! Wij hanteren gratis verzending voor al onze producten. Komt het door de weeks niet uit om uw pakket te ontvangen? Geen probleem. Wij leveren ook op zaterdag door heel Nederland!

Hoge kwaliteit

Al onze producten zijn van hoge kwaliteit en zijn uitvoerig getest. Zelfs een aantal producten hebben een award gewonnen! Voordat wij een product te koop zetten testen wij dit product uitvoerig omdat wij als Lamella achter onze producten willen staan.

Showroom afspraak mogelijk

Wilt u voor dat u overgaat tot aankoop eerst de overkapping nog komen bezichtigen? Ook dit is geen probleem. Echter is dit wel op afspraak dus mocht u willen kijken neem gerust contact met ons op. Buiten onze openingstijden kunnen we ook altijd een showroom afspraak maken!

Bereikbaarheid

Mocht u vragen hebben of meer informatie over onze service of producten willen ontvangen dan kunt u gerust contact met ons opnemen. Wij zijn ook vaak bereikbaar na onze openingstijden. Wij proberen altijd zo snel mogelijk te reageren!

 

Tel: 0548-212113
Email: Info@lamella.nl
Adres: Jutestraat 27 7461 TS Rijssen
Openingstijden: Ma-Za 08:00-17:00 Showroom bezoek op afspraak (showroom afspraak buiten openingstijden ook mogelijk!

 

VRAGEN? WIJ HOREN GRAAG VAN U.