Overkappingen

 

Wij van Lamella proberen wij u altijd te laten genieten van de beste kwaliteit overkapping voor de beste prijs. Doordat wij goed contact hebben met de producenten en de lijntjes kort kunnen houden kunnen wij altijd snel schakelen. Wij hebben A merk leveranciers, het voordeel hiervan is dat wij zeker zijn van een kwaliteit overkapping waar wij achterstaan. Zo bieden wij ook verschillende soorten overkappingen, een houten overkapping of een aluminium overkapping. het voordeel bij een aluminium overkapping is dat deze minder onderhoud vergt. Wij bieden een ruim assortiment met zowel standaard afmetingen als maatwerk. Zowel de standaard afmetingen als het stuk maatwerk worden in een bouwpakket geleverd. Bij de standaard afmetingen bieden wij altijd de laagste prijs garantie!

 

De ideale overkapping

U bent opzoek naar een overkapping. Hier komen veel vragen bij kijken. Welke afmeting, welk materiaal soort en welke kleur? Wij van lamella helpen u graag om de geschikte overkapping te kopen. Een ideale overkapping kan uw tuin afmaken. De overkapping is uiteindelijk een van de belangrijkste onderdelen van uw tuin. U zult hier veel genot van hebben, samen met familie en vrienden kunnen geniet van de zomerse avonden. Of juist in de winter een feestje willen houden? Dit kan ook Door uw overkapping compleet af te sluiten en alle te verwarmen met heaters

Welke overkapping is geschikt voor u?

Lamella biedt veel verschillende soorten overkappingen. Maar welke is nu geschikt voor u? Dit hangt erg af van de locatie in uw tuin. Ligt uw tuin bijvoorbeeld op het oosten of het westen dan is het beter om te kiezen voor een multifunctionele overkapping. Dit kan een lamellen overkapping zijn of een overkapping met zonwering. Hierdoor kunt u genieten van schaduw of juist van de opkomende zon.

Uiteindelijk is het ook belangrijk om de vraag te stellen waar u de overkapping daad werkelijk voor wilt gaan gebruiken. Indien u veel tuinfeestjes geeft of veel viste krijgt en u zit graag buiten dan is het verstandig om uw overkapping compleet dicht te kunnen maken. Hierdoor kunt u onder veel verschillende weersomstandigheden altijd buiten zitten.

 

Opzoek naar een voordelige overkapping?

Overkappingen zijn over het algemeen grote investeringen. Wij snappen dat niet voor iedereen een grote investering zo voor de hand ligt. Wij hebben daarom ook een ruim assortiment met voordelige overkappingen. Dit hebben wij voor elk soort overkapping, voor zowel een lamellen overkapping als een aluminium overkapping als een houten overkapping. Ook bieden wij veel soorten pergola’s Zo kunnen wij samen voor ieder budget een geschikte overkapping vinden.

 

Wat kost een overkapping

De kosten van een overkapping lopen erg uit een. Wij bieden overkappingen aan vanaf €1495,-

De kost prijs van een overkapping is nog niet de definitieve prijs. Er komen altijd andere kosten bij. Denk hierbij aan: het opzetten van de overkapping. Het plaatsen van beton poeren. De fundering van uw overkapping, denk hierbij aan het uitgraven van de fundering en een tegel vloer als afwerking

Direct aan de slag met uw overkapping

Wilt u direct aan de slag met uw overkapping? Dat is mogelijk! Wij bieden standaard bouwpakketten aan met een duidelijke doe het zelf handleiding. Hiermee kunt u zelf direct aan de slag om uw overkapping op te zetten. Wij hebben een groot aanbod doe het zelf overkappingen op voorraad. Wanneer u een van deze overkappingen besteld kunnen wij deze meestal binnen 5 á 6 werkdagen leveren

Overkapping op maat.

Een overkapping op maat. Wij werken veel met standaard afmetingen. Echter snappen wij dat het soms net niet uit komt met de standaard maarvoering. Al onze overkappingen zijn handmatig op maat te maken. Hierdoor kunt u elke overkapping precies pas maken in uw eigen situatie.

 

Waarom een overkapping kopen bij lamella

Wij van lamella staan 6 dagen in de week klaar om u te helpen met het uit kiezen van uw overkapping. Omdat wij veel zelfbouw pakketten verkopen snappen wij dat er soms vragen kunnen opduiken tijdens de installatie. Wij hebben een speciaal team 6 dagen in de week klaar staan om u zo goed mogelijk te kunnen helpen tijdens de installatie.

Wij helpen u graag door middel van telefonisch contact, whatsapp of per mail.

Lamella biedt als bedrijf grote voordelen:

– 100 % klant gericht
– 6 dagen in de week bereikbaar
– processen van a-z in eigen hand
– meerdere betalingsmogelijk heden

 

Overkapping aanbouw

Wilt u een overkapping aan uw huis aanbouwen? Het is belangrijk dat u droog kunt genieten van uw terras en van binnen uit wel genoeg zon ligt binnen krijgt lamella biedt de perfecte oplossing. Wij hebben meerdere mogelijkheden voor een aanbouw overkapping.

 

onderhoud van uw overkapping.

Onderhoudt aan uw overkapping is van groot belang. Wij willen net zo graag als u dat uw overkapping een lange levens duur heeft.

Onderhoud verschilt per materiaal soort. Het voordeel bij een aluminium overkapping is dat deze makkelijk schoon te spuiten is. Daar in tegen dient u hout in te smeren met beits of olie.

 

De ideale overkapping voor u

Bent u opzoek naar een overkapping compleet van hout? Of bent u toch meer opzoek naar een overkapping met lamellen? Bij Lamella bieden we meerdere soorten overkappingen aan zoals: